Trött på allt.

Jag är verkligen trött på allt just nu. Känns som jag hänger på en tunn, tunn tråd och när den går av så kommer helvete fram.
Det är därför jag inte bloggat på hela helgen, för om jag skulle gjort det skulle jag inte orka med något. Det kommer fram så mycket känslor när jag skriver något personligt. Jag förstår inte att jag kan må så jävla dåligt, när jag mår piss så skriver jag det jag mår dåligt över och sen ligger jag i sängen jätte länge för då känns det som jag har blottat mig och inte orkar att leva mer.
Förlåt för den dåliga uppdeten men jag hoppas att ni förlåter mig!
Kram på er!

trött och magen kurrar

nu ska jag ta en kvälls cigg sen hoppa i bingen tror jag... haha
leget på soffan typ hela dagen. suttit ett par stunder på balkongen för att inte titta på den där fyrkantiga saken.
uuuuuuuusch vad min mage kurrar.... mjao
godnatt

Mellan mål, ja nyttigt!

Nu har jag legat hemma och surat. När jag kom hem vid halv två förut så tänkte jag att jag skulle sola lite på balkongen men nej tror ni inte att den jävla solen precis har gått förbi min jävla balkong då eller....???!?!??!?!
Jävligt surt faktiskt. Jaja, what ever.

Försov mig imorse(ovanligt?). Vi hade buffert dag idag så skulle åka dit och göra massa uppgifter men det visade sig att jag bara skulle göra en, den andra på praktiken på fredag.
Iaf gjorde uppgiften. Vart klar i skolan vid halv elva kanske. Åkte in till stan med Linda och Carro. Gick runt i affärer, käkade på paprika. Tänkte att jag skulle ha en sallad men det blev en baugett ist!
Efter det så åkte Carro hem. Jag och Linda tog vagnen till vanilj såklart och satte oss där i väntan på Jossan och hennes friend. Jag var ju den enda som hade pengar, tog iaf en latte med hasselnöt smak(ovanligt det oxå va?). Åkte hem. Tänkte sola lite men nej självklart inte?!

Nu har jag precis sätt på Project Runway eller vad det heter... hm... och käkat yoghurt med melon. Riktigt gott!
Nu ska jag ut och ta en cigg och sen slänga i en tvätt!
Hörs senare

Fika!

Nu ska jag ta en fika med Amanda och sedan vidare till hundarna!
Vi hörs senare!

Ingen bra dag.

Jag har ingen bra dag idag. Mår så jävla piss. Hur kan man skada ens liv så där? Hur kan man det?
Jag har ärr för livet pga dig. Jag kan fortfarande känna dina händer på mig. Jag kan känna hur du trycker till och ett blåmärke födds. Jag vill bara spy när jag tänker på sånt här. Man kan inte tro att detta händer. Eller jo men inte jag, att det hände mig. Så jävla sjukt.

Idag iaf ska jag vara hemma och ligga i sängen och bara titta på tv. För mer har jag ingen lust med. Sen ikväll ska jag till hundarna.

Vi får se om jag kommer med ett inlägg senare.

Räger!

Precis ätit räkor! Dör, så gott det är! Blir inte så mycket fisk eller skaldjur nu när jag är tillsammans med M. Han äter ju inte sånt. Ingen riktig öbo det dära nä!
Var hundvakt idag. Hur underbar är inte hundar? Vill verkligen ha en men inte än på ett tag, det är lite synd!
Nu ska jag bara se på tv och ta det lungt!
Och godnatt, kommer nog inte orka slänga in ett inlägg. Ska försöka om jag inte somnar!
Hörs imorgon!

En lektion idag...

Hade en lektion idag, ingen idrott. Jag, Carro, Linda, Josefin och Jasmin satt på Vanilj och fikade innan skolan började. Mysigt vart det. Kommer till skolan har har svenska eller engelska eller vilken lektion vi nu hade, iaf vi pratade mest om ingenting och fick inget gjort. Läraren vill nog att vi skulle prata om Shakesper eller vad han heter. Men det sluta med att vi sluta, eller de andra. Jag och Buket gjorde eng muntligt NAP. Gick inget vidare faktiskt. Men tror jag fick g iaf. Haha. Och vi hade ingen matte så vi slapp den! Jippi jag som hade glömt matteboken hemma, tur! ;)
Åkte hem och gjorde min taco speciallare, glodde runt på bloggar som jag inte har läst på hundra år typ.
Nu ska jag ta en liten powernap och sen till hundarna och ut och gå med dem. Fast det är inte så mycket sol längre. Så får väl se hur länge vi är ute ;)
Vi hörs senare!

Gossip!

Sitter här i soffan och ska strax göra iodrning mig men har fastnat vid gossip på femman. Hel sjukt för jag har aldrig gillat det innan. Jaja, skumt.
Nu ska jag göra iordning mig och göra mig redo för skolan!
TTYL

Hos mammsingen!

Har precis käkat kasler och ris hos mamma!
Strax ska jag springa ner till hamnen och åka båt med Nathalie och vilka mer som åker med! :)
Hörs senare!

Missa bussen ... -.-')

Missa bussen som gick kvart i men får ta den som går kvart över... klumpigt! Haha
Vi hörs senare ikväll kramisar!

Bilder!

Här kommer lite bilder innan jag drar ut till öarna och träffar min älskling Nathalie!

Räknade mina pengar i sparbussan! Samlat ihop 2000:-

The donkey!




Haha omg, okej så här såg jag ut i fredags. Jag får bjuda på den.

MIN ÄLSKLING!<3

haha Va vad göra han?

Igår, när vi satt nere vid vattnet och grillade!

Micke!

Mikael <3

Detta var mina dagar i bilder!
Nu drar jag ut till öarna!
Vi hörs ikväll darlingar :*

Inget internet på min data :(

Nu har jag inget internet på min dator. Jätte segt faktiskt. Men smög mig in på grannens internet. Får väl se om jag kan få igång det trådlösa internet snart, när jag orkar. Har internet på den stationär datorn men den är såååå långt borta just nu känns det som.
Ja som nu läget är så är M borta i 8 dagar. Kändes som jag skulle börjar stor lipa när han gick. Men jag höll mig. Så himla sjukt att man kan sakna någon sådär mycket.
Igår så var som sagt jag, M och Micke inne i Göteborg. Satt vid vallgraven och grillade. Sen åkte jag och M hem. Först fixade vi iordning lite, typ bädda sängen, tvätta säng kläder och massa annat.
Efter detta så hamna vi på balkongen, satt och tjöta åh mös!
M åkte vid kanske halv tolv så nu är jag ensam, pratar med Nathalie just nu!
Lägger in bilder senare!

Najtii najti!

Nu sitter jag på toa. Haha sitter faktiskt på toan, inte sitter och skiter.
Idag har jag, M och Micke suttit på balkongen fram tills typ tre. Då duscha jag och sen var det fixa iordning sig. Så vi åkte till vallgraven, satt i solen, grillade och bara tog det lungt. Så jävla varmt det är. Trodde jag skulle dö om jag inte hade tagit på mig shorts. Och ni ska veta, JAG HATAR SHORTS, samma med kjolar om jag inte har tights eller stumpbyxor eller något.
Men nu ligger M i sängen och väntar mig tror jag faktiskt. Måste verkligen sluta nu.
M åker ju ut och jobbar imorgon oxå.
Iaf kommer massa bilder imorgon, det lovar jag verkligen! Och berättar mer vad som händer just nu.
Pussar och kramar!
Måste ju borsta tänderna oxå.... seeeegt!

Sitter på balkongen, varmt som satan!

Just nu sitter jag och Micke på balkongen. M är på toa.
Det är verkligen varmt, sitter i kjol och en top. Annars har jag lätt typ tights och en kofta oxå men nej idag är det verkligen sommar väder. Vill verkligen åka båt. Det var lite synd. Haha
Ne bloggar mer sedan!

.....

Ligger i sängen just nu.
Är så himla trött iaf. Dom andra drog ut på krogen så nu är jag här ensam. Hoppas jag somnar. Jag somnar nästan aldrig när jag vet att M ska komma hem. Då ligger jag hellre och små slumrar eller är vaken tills han kommer hem.
Tar ett bättre inlägg imorgon när jag vet vad jag ska skriva.
Nu ska jag tugga i mig lite toblerone som jag fick ta ur Marcus stora toblerone som han vann på Liseberg förut, antar jag :)
Kram

Älska praktik!

Förlåt att jag inte uppdaterat men de har vart lite tajt idag kanske.
Igår så var jag och M hos  hans syster, alltså inte hundvakt pga att det inte behövdes. Åkte hem vid halv tio kanske.
Vi åkte till backa plan  och fick för oss att gå till coop och handla, så blev det så och vi gick hem!
Idag så vart det nationella prov i matte. Gick verkligen inte bra känner jag. Kan ju alltid hoppas på något...
Efter det direkt till praktiken, första jag gjorde var att sätta mig och käka. Köpte thaimat på väg dit. Cissi var jätte snäll och lät mig gå vid två redan. Då blev det att jag la mig i solariumet. Härligt! Så nu har jag färg ;)
Nu är Nathalie här. Har precis käkat kotlett, gott med grillat! Snart kommer Jimmy, Marcus och Micke. Blir nog kul faktiskt!
Vi hörs senare!
Och det kommer foton imorgon :)

dah

Ligger i sängen med M. Ska sova nu antar jag. Fan har ju NAP imorgon klockan halv nio. Kill me sloooowyyy you know. Men ne orkar inte skriva något faktiskt. Men har varit hos Ms syster nu under kvällen äh berättar mer imorgon.
Pössssa

Klumpigt

Sprang ner till bussen för en timme sen. När jag stått där nere i kanske 5 minuter tittar jag på klockan, tror ni inte att jag har gått ner en timme för tidigt eller? Usch vad sur jag blev. Stor till och med och skratta åt mig själv. Hur pucko får man inte vara? Jaja men nu går bussen om en kvart jag faktiskt ska med. Är skit nervös åt den jävla sprutan känns som jag ska spy eller nåt. Och inte är med heller. Jag hatar verkligen sprutor. Usch.
Nu ska jag kissa för typ 10:onde gången kanske och sen kila ner till bussen.
Ciao

Vi hörs senare om jag har överlevt sprutan!


Hälsö!

Ja som sagt, hann inte få in ett inlägg igår kväll eller imorse!
Sov med M inatt, hos hans päron på Björkö. Åkte med den lilla färjan till Öckerö, den gick tio i nio (-.-') och jag var på Öckerö 5 över 9. Och jag som skulle vara hos tandläkaren 10 i 10. Segt! Hade iaf jätte fina tänder sa han, jävligt härligt och höra för så mycket godis och cola jag dricker/äter varje dag. Haha men han blev lite orolig innan han tog bilderna när jag sa en liten smidig ursäkt... haha!
- Nja... jag är lite orolig, det är inte så väldans mycket, eller jo väldigt mycket godis i mitt liv.
- Jo det får vi se om det har blivit några efterspår på det!
Men det hade det inte blivit.... än. Haha
Efter det tog jag en fika på Alekes, med barkis smörgås! MUMS! Efter det så vart det väldigt mycket regn så satte mig i en busskur så länge och tänkte att det skulle gå över men nej klart det inte gjorde. Elakt. Så betsämde mig för att åka hit så jag slipper vara ute i piss vädret. M har satt i sin båt så tanken var att han skulle hämta mig men så började det regna så det blev icke något.
Aja skit samma nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med min vovvsing!
Vi hörs innan jag sticker och vaccinerar mig antar jag ;)

Snacka om blött i håret!
Pössss!

Bye bye

Nu ska jag ta mig en cigg och sen bussen till lilla varholmen, därefter färjan och träffa M! Längtar!
Vi hörs nog imorgon!
En bild från sportlovet, Putte är nergrävd!

Nudlar... juk!

Sitter på toa just nu. Det är så jag spenderar min tid vid datan när jag har bråttom haha!
Iaf har varit i skolan idag... även om jag försov mig! Efter lunch och matten begav vi oss till Svenska mässan där de var yrkes sm. Massa olika yrken från hela Sverige var och tävlade i massa olika yrken om titlen typ bäst i yrket eller nåt. Sen efter det så åkte jag hem till hundarna som jag ska passa några kvällar i veckan. Jätte goa, ska försöka ta bilder på dem imorgon så ni får se.
Och nu är jag hemma. Ska käka lite nudlar och sen sticka ut till Björkö, där M är och hans föräldrar bor där. Så sover där inatt och imorgon blir det tandläkaren 10 i 10 och sen klockan 14 ska jag vaccinera mig och sen vid 18 ska jag vara hos hundarna tills typ halv nio, nio!
Fan vattnet kokar vi hörs snart!

Bild!

Jag försov mig såklart men nu har jag haft bild. Ska sluta, jossan tycker vi ska käka nu. She is hungry!
Hörs senare! Pösssss

Försovit mig så klart

Åh är så sur just nu! Har försovit mig såklart. Jävla smart asså, jag som ska ha muntliga i engelska. Fan får hoppa in i duschen nu fort som fan och sen skynda mig. Åh fan oxå.
Hörs senare.

Fan sova vart de ja...

Jag måste gå och lägga mig nu nu nu nu nu nu!!!
Men nej klart jag inte har gjort, skulle lagt mig för längesedan tycker jag. Aja skit samma.
Imorgon kommer jag nog inte hinna blogg så mycket tror jag.
Först skolan, sen ska jag möta upp hundägaren och sedan ut till hälsö!
Så fall blir det på kvällen. Ska sova hos mamma pga att jag ska till tandläkaren och vaccinera mig på torsdag. OCH JAG ÄR LEDIG DEN DAGEN! jiho!
Nu ska jag ta min kvällscigg och sen nana!
Natti natti

Hundvakt, ja!

Jag har blivit medlem på grannar.se och har faktiskt fått många svar. Men två har jag fastnat för, en tjej med två hundar. Verkar jätte söta! Ska få träffa dem imorgon efter skolan. Ska bli himlans kul faktiskt.
Och ett extra + är att jag tjänar lite pengar och få göra det som är roligt. Längtar och det ska bli riktigt kul.
Sen har jag fått svar från en som bor här vid backa plan. En boxerblanding, jag som älskar boxer hundar!

Idag har jag legat i sängen precis hela dagen. Skönt som få, fått sova och nu har magsmärtorna sluppit.
Har ställt fram min thai gryta, och ska käka den. Göttigt!
Hörs senare!
Slänger in en bild på min hund, min lilla älskling!


Naw så gullig!

Visste ni?

Visste ni att jag, Mikael, Nathalie och Jimmy ska till Bulgarien i slutet av augusti?
Jo det ska vi, till Sunny Beach. Längtar riktigt mycket faktiskt, ska bli första gången jag ska åka flygplan.
Har en sparbössa i bokhyllan som jag håller på att fylla upp. Den är snart full och då kan jag öppna den och räkna! haha. Måste spara minst 3000. Annars lär jag inte klara mig.  Men jag tror jag har iaf 1500 isparbössan. Vill egentligen ha uppåt 5000 men får väl se om jag får något jobb i sommar. :)
Här kommer lite bilder där vi ska vara, mys!


Åh den ser så god ut!





Mysigt? Jag är förälskad i det hotellet haha!

Sjuker.

Som ni inte kanske vet så har jag extrema mag smärtor ibland. Vissa är ibland 10 minuter och andra kan vara upp till ett dygn. Men jävligt jobbigt är det iaf. När jag skulle gå upp imorse trodde jag skulle smälla av. Så låg kvar i sängen 45 minuter till och kände att jag klarar inte av att gå till skolan idag. Så det blev inte så. Det som hjälper att smärtan ska gå över är att sova. Som jag är exptert på. Men nu har jag inte lika mycket ont, lite har jag men tror att det börjar att ge ifrån sig. Får hoppas det iaf.
M är ute på Björkö och fixar med sin lilla båt. Han sover över där idag så blir ensam ikväll :( Lite segt kanske men om han blir klar med den imorgon så åker jag ut efter skolan så ska vi ut och åka en sväng! Mysigt. Hoppas det blir fint väder bara!
Nu ligger jag och ser på Tyra Banks show, eller vad den heter. De pratar om otrohet och otrohetsgener, ofta det finns otrohetsgener? Knappast, det köper jag faktiskt inte. Visst man blir beroende och inte kan sluta men att man skyller sen på att man har det i generna, knappast.
Vad tror ni?
Ne nu måste jag sluta, magen säger emot att det ligger en tung data på den.
Vi hörs senare!

Go kväll!

Nu sitter jag och M och diskuterar om vi ska gå ut och sätta oss på balkongen. Verkar som han ballar ur, det vär ändå han som sa det! Hm... skum är han, tur att jag älskar honom för det.
Shit vaxa bikinilinjen förut, ASSÅ ALDRIG I HELA MITT LIV IGEN. Fyfan ååh trodde jag skulle dö, ska verkligen hålla mig till rakhyvel och vara glad att det inte gör ont! Trodde verkligen att jag skulle dö.
M vill att jag ska plugga min kära matte oxå haha, visst jag måste men har verkligen inte lust nu så här på kvällen men gud vad glad jag är att han tjötar på mig, för annars hade jag aldrig gjort det fakiskt.
Han sitter frästen och vräcker i sig massa gott. Eller jag blir äcklad av det just nu för så mycket jag käkat -.-! Står en popcorn skål på bordet, två chips skålar, ostbåge påse, godis skål... jaa ni förstår mig. Haha

Ne  nu ska vi fan gå ut på balkongen så jag kan få min jävla kyss! Han ger mig ju bara pussar....
Åh irriternade, aja ne nu ska jag skälla på han så han blir den lilla gulliga tofflen igen!
Pössar, vi lär väl höras imorgon.
Nattinatti!

Hm...

Nu sitter jag på balkongen och röker. Sitter även med ett glas cider, gottigt!
Började tio i två så det vart bara två timmar i skolan idag, himla gött det där ja! Efter skolan hämtade M upp mig och vi åkte till Ikea. Köpte en matta, lite små tallrikar hm... ljus och lite småt och gott! ;) Me like!!!
Nu står M och gör potatis mos och korv, ska bli jätte gott med mat. Trodde jag skulle dö inne på coop förut när vi handlade, mat överallt och jag var dö hungrig.
Ne nu ska jag in och hjälpa han lite!
Vi hörs senare hopps jag ;)
Har blivit lite dålig med uppdateringen sen M kom hem.
Men ska bättre mig, helklart!

Dålig uppdatering!

Åh jag är så seg på att uppdatera! Jag vet... Haha
M kom hem tre inatt så vart inte i sömnens värld försen halv fem faktiskt. Sen väckte han mig klockan sex. Då gick jag upp och duscha och fixa mig lite men sen gick jag och la mig igen. Vakna halv tolv. Var tvungen att dra mig upp ur sängen men men. Började att jobba klockan halv två men var på jobbet klockan ett faktiskt, rekord tidigt för mig! Jag skulle slutat åtta men fick gå vid sex tiden, himla skönt det dära ja! Kom hem och började med maten, blev thai gryta idag! M vart inte så förtjust i den men jag älskar den haha! M är inte speciellt förtjust i thai mat överhuvudtaget men det var värt ett försök, och han la sig inte i min matlagning! Shit,.... ovanligt faktiskt ;) haha!
Nu spelar M och Jimmy cod tror jag. JÄTTE KUL verkligen!!! not

Kom precis på att min unge ska heta Hilma när jag får en flicka, M var inte så förtjust i det faktiskt.
Synd att han inte få bestämma ungens namn!
Vad tycker ni om namnet Hilma?

Vi hörs senare!

Gokväller

Hade slumrat till lite haha, men vakna nu iaf. M är inte hemma än men han tar bussen om en timma så är han hemma om kanske 2 timmar senast. Aja ska iaf försöka hålla mig vaken så jag kan se han i kostym!
Killar i kostym är himla sexigt!!
Aja vi hörs imorgon.

Disney Channel!

Sitter och tittar på disney channel, eller ah... har på den i bakgrunden. Såg nyss på sommarkrysset (ja... kärring varning, i know!), fan vad dåligt det var faktiskt hur fan kan EMD vara programledare? Dom sög ju helt totalt faktiskt, enligt mig då. Aja ne fan jag är väldigt utråkad faktiskt. Undra vad jag ska göra? Ändå har man alla kanaler på tv och det finns inte ett piss att göra? Kan inte precis börja städa nu. Segt att man bor i lägenhet och inte precis kan göra vad man vill. Ne nu ska jag göra något.
Kan börja med en cigg eller nåt.
See yooou son

Sandra min kärlek!

Nu har jag vart och käkat med Sandra, det blev så ist! Sandra är en av mina bästa vänner, skulle inte klara en dag utan henne. Även om vi inte har världens bästa kontakt längre så finns hon alltid där för mig, så himlans sjukt bra. Självklart finns jag alltid för henne. Det är någon speciellt med Sandra, man kan verkligen prata med allt om henne, åh jag älskar dig Sandra!
Vi käkade på en buffe resturang på backa plan. Den är rätt så ny, har vanlig husmanskost, thai mat och sushi! Prövade mig på sushin, ALDRIG MERA! Haha, doppade den nog i för mycket soja som Sandra sa. Oh vad härligt det var att träffa den skönheten.
Har inte städat idag, har inte lagat mat och absolut inte köpt någon present! Så måste verkligen göra det imorgon så M kan ta med den till Natta. Shit.. aja men så är de! Och jag som är pank, ska köpa present till Natta, Mikael och morsdag present! Oh shit, hur ska detta gå ihop, jaja det losar sig som alltid! haha
Nu ska jag se vad som finns på tv. Har precis kommit hem, inte ens orkat sätta på tvn. Satte mig direkt i soffan. So Hanna style...!
Aja får lyfta på arslet och sätta på den.
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig och alla bilder jag har på Sandra är på min gamla mobil som inte finns typ... eller bilderna finns inte rättare sagt. Men det kommer upp en sötan bild på henne ändå! HA den ni ;)
Hörs senare!

Wajkiii wajkii!

Godmorgon alla!
Har vart vaken isf typ två timmar men ändå. Sov ensam inatt, hur sjukt tomt som helst. Önskar verkligen att min älskling var hemma men så är det. Frågan är ju om han kommer hem inatt eller imorgon? Hm... Idag ska jag försöka städa hela lägenheten haha, försöka iaf! Sen måste jag in till stan och köpa present till en kompis som fyller år på måndag. Ska äta middag på en jätte god resturang imorgon så måste ha med mig en present. Ska ju jobba imorgon så kan inte vara med på kalset på eftermiddagen så det blir att jag får följa med där, hoppas jag iaf ;) Och ska laga thai gryta sen, mums jag längtar redan ;) haha!
Idag blir det hemma kväll framför tvn och sen får väl se vart världen vänder!

Hörs senare!

Film!

Nu sitter jag och min kära vän Nathalie och ser på det flyter. Den har precis börjat men får väl se om jag kommer in i den ;)
Innan tittade vi på Prinsen och jag, himla gullig! Vart och "stor" handlat, fast egentligen inte tycker jag... 500 kr gick åt och jag fick inte för mycket mat, så himla sjukt!!!!
Aja vi gjorde tacos och nu har vi det mys. M sover hos sina föräldrar ikväll så det är tjejkväll ;)
Kram nu ska jag se på filmen!
Slänger upp en bild på min lilla vovsing!

Morningmorning!

Godmorgon alla!
Eller jag har varit vaken ett bra tag bara att jag inte har tagit mig orken att logga in på datan.
Iaf, jag och M var på bio igår - "en galen natt" var vi på. Riktig rolig faktiskt, fick många skratt! Haha
Vi var hemma vid elva, kvart i elva tror jag. Så satte vi oss och titta på tv. Efter ett tag så starta vi tv:n i sovrummet ist och la oss där. Försökte se på filmen "be cool" tror jag den hette, men såg inte så väldans mö så får se klart den ikväll.

Nu ska vi strax åka in till stan och käka glass någon stans, massa mysigt. M behöver en ny slips så det ska vi oxå titta efter, sen har jag massa saker jag behöver men kommer inte på vad jag skulle ha nu :s
Jaja det löser sig.
Hör av mig senare, för nu klagar han på att jag inte ens har bytt om. See you soon!

Hoppa av skolan?

Jag har så mycket funderingar på att hoppa gymasiet. Så himla trött på allt jävla skitsnack där.
Kanske börja på bräcke som jag egentligen vill och följa min egen vilja? Visst jag vill verkligen gå den här utbildningen men nu är jag så himla trött på att jag aldrig kan få någon hjälp? Är det inte lärarens fel att man inte klarar av vissa ämnen? Ja det är det. Om man inte klarar av uppgifter så är det faktiskt lärarens fel. Och det beror ju såklart på om man anstränger sig oxå. Jag anstränger mig, men jag har gett upp hoppet om att klara mig nu. Jag klarar inte av matte, inte svenska och inte engelska och dem är det viktigaste ämnerna i skolan. Om jag inte klarar dem så är jag körd. Har jag någon lust att punga upp 600 kr som jag ska betala för sommarskola, har jag ens dem jävla pengarna? Jag orkar inte mer med den här jävla skiten. Bli behandlad som en idiot för att man inte kan.
Jag orkar inte med det längre.
Allt kan som vanligt dra åt helvete.

Hemma

Jag och Mikael möttes i stan efter jag slutade, hade en data lektion på 20 min sen vart jag klar.
Men gud vilken onödig lektion. Hade ju redan gjort ALLT men satt och vänta på Carro och Linda.
Mötte iaf upp M och gick till en uteservering vid kopparberg. Drack en latte, pratade och tog ett par cigg till. Jätte mysigt verkligen! Det behövdes, bara jag och M. Efter det gick vi runt i stan och titta lite.
Åkte hem och hämta lappen till någon boxer M har fått. Så vi gick till stigs center. Efter de bussen från selma och sen till netto och handla. Nu är potatisen på och vi ska snart käka hoppas jag haha. Det blir kotlett, potatis och Ms brunsås, mums!
Nu ska jag göra något annat, ha de! pussis

Skolan

Sitter i skolan och har dator kunskap just nu! Eller läraren har inte kommit än.
Antar väl att han kommer snart.
Ska möta Mikael i stan när jag slutat och sätta oss på en uteservering och mysa.
Nu kom han.
Puss

Godmorgon!

Idag så skulle jag varit på gymmet men försov mig. Så nu börjar jag klockan 11 för att jag inte har någon engelska.
Vi har för tillfället mycket engelska pga att vi ha så mycket nationella prov. Men Josefin ringde för ett tag sen och bara VART ÄR DU? vi ska ha engelska nu!!
- Nej vi ska inte ha någon svenska, de är dom som hon ropa upp igår som ska ha.
- Men vafan!

Sen ringer Carro fem minuter efter
- Har du åkt än?
- Nej vi börjar inte försen elva.
- Men fan då.... men vi kunde gjort den idag (muntligt i eng np)
- Men vafan... hahah

Men nu hoppas jag på att min kära pojkvän ska komma så jag kan åka till skolan. Okej det lät inte jätte bra men okej haha!
Nu skicka han ett sms att han var på bussen. Nu måste jag skynda mig iväg så jag är där när bussen kommer!


O.C.

Oh nu har jag tagit min kvälls cigg, borstat tänderna och ligger i sängen och har precis startat Oc!
Har haft en jätte mysig dag och helg med mina tjejer.
Godnatt alla
Nu ska jag somna haha

Förlåt!

Nu har jag verkligen inte uppdaterat på JÄTTE länge! Sorry foks. Men nu är jag igång igen ;) Idag har jag varit i skolan, sen vart jag i stan med Linda och Josefin. Jätte mysigt, vi käkade thaimat i arkaden. Älskar verkligen den maten men jag har min specallare där men den har typ ändrats för den smakar inget längre, jätte skumt tycker jag eftersom jag älskar(älskade) den. Sen köpte vi varsin kaffe och satte oss på lejontrappan och pratade, rökte och hade jätte mysigt! Kom hem runt klockan sex sen vart jag fast vid NCIS haha, är verkligen ett fan av den serien! Vet inte hur länge jag har följt den. Tror jag började se på den när jag började bo här hos Mikael. Så har nog följt den sen 5-6 månader tillbaka tror jag faktiskt. Haha! Har köpt ett par skor idag och äntligen ett par solbrillor! HÄRLIGT! Kommer upp med bild på dem alldeles strax när jag har tagit kort på dem :)

Ingen rubrik idag.

Idag har jag inte uppdaterat någonting, jag ber om ursäkt men jag har inte haft tid eller någon helst lust. Så mycket tankar, mycket mer än vad jag klarar av just nu. Men ha tålamod så kommer det en uppdatering snart antar jag.

Vad då Stolt?

Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv nu denna minut. Jag känner att jag lyckas med saker som jag trodde jag faktiskt aldrig skulle göra. Att jag klarar mig själv helt sådär, att sköta om mig själv. Jag menar att jag bor ju ensam för mesta dels, eftersom Mikael är ute och jobbar så mycket ute till havs. Jag har alltid vetat att jag kan klara mig själv men aldrig så här bra. Jag tar mycket mera ansvar än vad en vanlig 16 åring gör. Jag sköter ett hushåll, försöker laga mat (fast det har jag faktiskt slarvat med mycket) och jag har hela ansvaret på skolan helt själv, jag har ingen som pushar mig. Fast allvarligt talat så har jag faktiskt aldrig haft det heller. Jag sköter min ekonomi helt själv. Jag lever mellan 1500- 2000 kronor i månaden och där ska det innehålla mat, hushållsprodukter, kläder och allt sånt som man behöver och offrar. Jag fattar faktiskt inte själv hur jag klarar mig på så lite pengar och jag som försöker spara till fickpengar till Bulgarien haha. Men jag tycker att jag klarar mig bra faktiskt. Ett Stolt beröm till mig från mig. Godnatt mina läsare!

Mmmhh, gott!

Sitter här och har precis gjort oboy och rostabröd. Mums, det har jag inte ätit på jätte länge. Tänkte göra varm oboy men orkade faktiskt inte! Hehe. gottigt! Ser oxå på lyxfällan faktiskt, tycker om det programmet. Så sjukt att folk kan få så mycket skulder, förstår mig inte på sånt. Men det kanske blir som ett beroende att låna hela tiden. Jag vet inte, jag är och har aldrig varit med om det.

En miljon kronor

Jag är fly förbannad just nu. Jag är så trött på jag inte har något som jag kan tjäna extra pengar på. Jag vill för allt i världen ha ett jobb. Tycker att Sverige ska satsa mycket mer på ungdomar. Så att dom som bor ensamna iaf kan få pengar så det räcker till mat varje månad, stödja så att ungdomarna går till skolan och berömmer dem. Så trött är jag på allt. Har lust och bomba staten med mejl och skriva att dom är dumma i huvudet och att dom borde tänka på vart f*n dom pungar upp sina j*vla pengar till.

Min pojkvän kom på ett bra förslag tycker jag.
Man ger varje seriös ungdom, som har fixat skolan, gör något vettigt och kan egagera sig, dom ger man en miljon kronor. Man får göra precis vad man vill. Vissa kommer väl slösa upp dem med en gång eller så de något vettigt av dem. Som att starta ett företag, som gör att det blir mera jobb här i Sverige och det minskar alltså arbetslösheten med någon procent kanske.

Vad jag skulle göra av min miljon vet jag faktiskt inte riktigt så där på papper. Men jag skulle vilja öppna ett äldreboende/ korttidsboende och göra allt som står i min makt att få dem ha det bra. Duscha mer än en gång i veckan, få själva vara med och bestämma vad för mat som ska serveras (som även ska gå ihop med ekonomin), göra utflykter och massa andra saker. Det skulle vara så himlans kul att hjälpa till på ett sådant sätt. Men detta är ju bara drömmar.

Nu har jag lugnat mig lite... hm... så nu ska jag väl göra något vettigt, typ se på 2 and a half men.
Hear from me later

RSS 2.0