Nothing Compares 2 U

Sitter hos min kära pojkvän och lyssnar på en ny favo låt!! Anna Bergendahl från idol 2008 när hon sjung Nothing Compares 2 U. JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN! haha.

I fredags så var jag med min kära Sandra. Vi var i hennes lägenhet och festa lite, hon blev lite, en aning, packad! haha skit kul! Sedan åkte jag hem till Mikael och sov där. I lördags var jag hemma oh käka, träffa familjen och snacka ut lite om lite allt möjligt. Sedan vid halv fem kom Mikael till Hönö. Hämtade bilen och sen åkte vi till Alingsås för 21 års fest. Kom hem runt två kvart över två (den gamla tiden) och sen gick vi inte och la oss försen kanske tre! Idag så var de upp klockan kvart över tolv, som vi trodde klockan var. Käka frukost och sen åkte vi ut till Hönö för att käka middag hos mina päron. Men när vi kommer till hem till mig och jag frågar när vi ska äta egentligen... och så säger pappa en timme drygt, för vi skulle ju äta klockan 14. Sen ser jag på klockan att den bara är 13. Då blir man sur! Efter vi käkat hemma så åkte jag och Mikael till farmor och farfar och fikade, mysigt! Sedan vidare till Natta, sen hem och packa, sedan hem till Mikael.

Imorgon åker jag, Mikael och Natta till stugan. Tror vi stannar kanske till onsdag. Det ska bli gött och komma i från allt! Slippa och tänka på det och stressa upp sig.

Vi hörs, det lär vi göra!

20091021

Igår hade jag och älsklingen 1 månad! Han var till och med söt och hämtade mig hemma hos mig. Sen åkte vi in till torslanda och käka pizza, snacka lite. Mysigt! Sen vare vidare till stig centers bowling OCH JAG VANN!!!! hoho känner mig lite stolt ;)
Det gick faktiskt riktigt bra för Mikael oxå men som sagt jag ägde honom. Efter bowlingen åkte vi hem till honom, såg på film och käkade popcorn. Runt tjugo i tio åkte vi till öarna, jag åkte hem till mig och Mikael till sina päron. Vi kunde inte sova hos honom på grund av att han håller på att renovera sitt badrum men ikväll ska vi sova där, äntligen!
Ska bli grymt skönt att sova hos och med honom!

Efter allt som hänt här hemma så är det bara kaos inom mig. Jag vet inte vad jag ska tänka eller tro. Tankarna går fram och tillbaka. Hur ska det sluta, hur ska det bli, hur kommer jag, Emma och Jenny reagera på deras beslut när dem väl tar deras beslut? Jag vill ha ett svar nu egentligen så jag kan vara beredd på hur jag ska vara som stora syster. Allt kommer vändas upp och ner. Jag är glad att pappa har tagit tag i detta och att det ska bli en förändrig (hoppas jag på iaf). Allt har verkligen förändrats här hemma, det är en annan stämning men förvårnandsvärt så trodde jag det skulle vara en helt annan stämning. Jag är glad att detta händer faktiskt, även om det inte är bra. Men i slutet blir allting bra, hoppas jag!

Vi hörs, det lär vi göra!

en kamp mot räddsla

Jag hade skrivit en lång text men jag tog bort den. Det känns bara som jag gnäller i den och jag vill inte ha en sådan blogg!
Men min kamp mot räddsla möter jag varje dag. Att bara gå upp på morgonen är en jäkla stor utmaning för mig. Om jag klarar att komma upp ur sängen. Om jag inte klarar av att gå upp på morgonen så skiter jag i allt. Visst jag ångrar att jag inte har kommit men jag mår så dåligt alltid att jag inte ens klarar av att gå upp på morgonen.
Vaknar alltid med att jag vill dö, jag vill inte leva. Varför ska jag leva. Visst jag har världens bästa pojkvän men jag får aldrig den känslan av att jag vill leva. Den känslan har jag nog inte haft sen 5:an i lågstadiet sen började man förstå vad livet gå ut på.
Livet går ut på att jobba skiten ur sig så man klarar sig. Ibland undrar jag vad ska som kan rädda mig ifrån att inte ligga i sängen eller gå och dö. Ett barn skulle rädda mig. Men jag kan inte skaffa barn nu p.g.a gymnasiet och att jag måste gå ut gymnasiet för att kunna ha ett liv överhuvudtaget. Men jag funderar på om att skulle mitt/mina barn ha samma pappa, skulle jag och pappan bo ihop föralltid?
Killar kan säga så mycket för stunden men när väl det tíllfället är där då de ska dumpa en så frågar man om föralltid då? Då svarar de alltid samma sak, "nää det funkar inte du vet". Jag vågar inte säga föralltid för då lovar man något. Föralltid är inte bara ett ord för mig utan det ordet betyder något för mig med. Men för att gå tillbaka till det ämnet innan, skulle man våga att skaffa barn nu? Skulle man klara sig i 16 års ålderna även om pappan jobbar? Alla skulle säga emot mig att skaffa barn men jag vet att det är den ända utvägen till att rädda mitt liv. 



Vi hörs, det lär vi göra!  


Mitt första inlägg

Mitt första inlägg, ohhh! haha aja inte allra första men iaf på denna blogg. Har inte bloggat på kanske ett eller två år. Ska bli kul och börja blogga lite. Inte på hel tid kan jag säga.
Idag har vart en sån dag som vart dålig men ändå bra. Jag är grymt glad att jag gick till skolan iaf. Sov fram till halv elva kanske, sen upp och fixa iordning mig och sen vidare till skolan. En riktig lättnad om jag får säga så. För en gång skull var skolan min räddning. Har varit väligt fokuserad iskolan och tyckte det var kul. Jag fick tillbaka min baksida av en bok! hah, vi skulle skriva en baksida av en bok och jag fick g+, högsta betyg!!! Riktigt nöjd faktiskt. Fick komenterar av folk att dom ville läsa den boken så får väl sätta mig och skriva en bok ;) nej usch vilket jobb!
Och min kära Linnea har kommit tillbaka till hönö för veckan, dom har ju höstlov på Gotland nu så ska bli otroligt skönt att träffa henne senare eller snart, får ta och ringa henne tror jag! Och jag har ju höstlov nästa vecka :) Ska bli otroligt skönt, och Mikael är hemma! yäääy. Tror vi ska åka upp till Nattas stugan och vara där ett par dagar och om jag har tur så får jag mä Mikael. :) Mikael kommer hem imorgon, och vi har våran en månadsdag! Undra hur vi ska fira den :)
Jaja 

Vi hörs, det lär vi göra :)

Och här kommer min "baksida av en bok"
-Tjejproblem är vardagen!
Sara är en ung tjej på 17 år, träffade sin första kärlek på halloween. Han var allt hon hade förväntats sig. Christoffer hjälpte henne psykiskt och fyskiskt med att klara av vardagen utan droger, alkohol och för det mesta ciggaretter. Tills hon får reda på att Christoffer hade träffat en annan tjej medan Sara och Christoffer hade haft, enligt Sara, bästa tiden i hennes liv.
Sara drömde om ett seriöst förhållande och gå vidare från allt som hänt. Alla ser Sara som festaren som dricker så fort hon får tillfället. Sara har testat de mesta inom narkotika och vart med om det mesta. Hon vill förändras, hon måste förändras. Men klarar hon detta? Förlåter hon Christoffer och tar honom tillbaka?


RSS 2.0